• Sales +38975484858
  • Location Bul. 1-Vi Maj, 54 Bitola
  • Contact

ABOUT US

ТИЕРС КОМЕРЦ е компанија чија основна дејност е продажба на електроматеријали и светилки. Основана во ноември 1997 година, со своето преку 20 годишно искуство на пазарот нуди квалитетна и навремена услуга на своите клиенти. Соработката со врвни производители како АcaLightинг, Eglo, V-TAC, HomeLighting гарантира висок квалитет на секој производ.